Méhtisztítás

Nőnek lenni nem könnyű.
Számtalan szerep vár arra, hogy jól teljesítsünk bennük.
Nőnek lenni azért sem könnyű, mert az áldozatszerep generációs örökségünk – kitörni belőle nemcsak harmóniánk, de egészségünk kulcsa is.
És nőnek lenni azért sem könnyű, mert ritka az olyan mesélővel való találkozás – aki képes bebizonyítani ennek ellenkezőjét.
Pedig igaz! Nőnek lenni ajándék és hatalmas lehetőség!
Na és persze nőnek lenni azért sem könnyű, mert születésünktől a férfi elmét erőlteti ránk a hagyomány, a társadalom, az oktatás – így elveszettségünk, eltévedettségünk szinte törvényszerű -, ami rossz közérzetünk, terméketlenségünk, betegségeink melegágya.
Ideje a női, tudatalatti elméhez való kapcsolódásnak – a tartós, belülről jövő, minden-síkú gyógyuláshoz!
Bízzunk MAG-unkban: megérdemeljük a boldogságot… és a mellettünk élő Férfi és Gyermek is. Mert csak boldog-anya mellett lehet örömteli és áradó a Családi Élet (és ezáltal a jövő generáció).

Abban hiszek, hogy tanítani hitelesen azt tudja az ember, amelyen ő maga is keresztül ment; beavatásai, megvívott küzdelmei, győzelmei teszik őt Hivatottá az Átadásra. Saját gyógyulásom-fejlődésem által vált lehetővé, hogy elindíthattam Női Programjaimat, Méhgyógyító Kurzusaimat, amelyekre egyre több Nő érkezett és érkezik inspirációért – gyógyulni, saját hangját és belső erejét megtalálni.
Az egynapos programok és a hároméves Vörös Sátor Méhtisztító Akadémia  a tanítások, a fizikai testre, a tudatos és különösen a tudatalatti elmére pozitívan hatni tudó kreatív gyakorlatok, a MOST energiája és a Női Kör ereje által képesek hatni, és rendkívüli eredményeket hozni.
Bizonyíték erre immár több száz Nő fizikai-érzelmi  felszabadulása… (fizikai fájdalmainak enyhülése, válás utáni talpra állása, hivatásának megtalálása, termékennyé válása, anyaságában magára találása, kommunikációs és párkapcsolati fejlődése stb).

Fontos: én magam nem gyógyítok, hanem Bábaként (mentálhigiénés prevenciós specialistaként) simogatok, támogatok – a Valódi Győzelem azé a NŐÉ, aki bátorságra kel, és eldönti: kiegyensúlyozza Önmagát; mert ideje leszámolnia a szenvedéssel és egy Új Utat választva Boldogságot teremteni kint és bent.
Mit jelent Bábaként simogatni/támogatni? Megfelelő közeget, energetikai ölelést, működőképes gyakorlatokat és előadásokat biztosítani a résztvevőknek, hogy az adott pillanatban számukra befogadható, biztonságos lépéseket megtehessék öngyógyításuk útján.

Ha úgy érzed, hogy nőies módon, azaz a szeretet, az elfogadás és a játékosság mentén találkoznál  Méhed (ERŐKÖZPONTOD!) lehetőségeivel – keresd az általam hirdetett programokat, de egyéni konzultációra is szeretettel várlak. Visszajelzéseket itt olvashatsz a témában.

Kedves  Kiteljesedni Vágyó Nőtársam!

Van lehetőség a boldogan, szabadon, egész-ségben megélt Nőiségre.
A kulcs hozzá Te vagy.  Képes vagy felszabadítani Önmagad.
A Női Kör pedig segít ezt elhinni – illetve olyan Tudáshoz, módszerekhez, energiákhoz juttat, amely lendületet, bátorságot és Tiszta Irányt ad az Úton.