Forradalmi időkben 2.

Forradalmi időkben 2.

Szabó Virág írása

Terjesztése, megosztása az oldal belinkelésével lehetséges. Köszönöm.

Tesztidőszakban vagyunk.
Tesztelődik – mindenféle globális és személyre szabott próbatételeken keresztül – bölcsességünk, emberségünk, empátiánk, éberségünk, minden-szintű tudatosságunk, stabilitásunk.


A vizsgákat megúszni nem lehet – ideje van a régóta halogatott szembenézéseknek -, leginkább önmagunkkal.
Aki tudatos önismereti úton jár, már nem lepődik meg a tapasztalaton, hogy saját árnyékainkkal leleplező fénytáncot járni – bátorságot igényel, és a folyamat nem feltétlenül fájdalommentes. Éppen ezért sejthető, az egyik legkomolyabb próbatételünknek az ígérkezik, hogy az előttünk álló napokban, hetekben, hónapokban képesek leszünk-e elviselni önmagunkat és egymást, miközben kimerítő és vad küzdelmet folytatunk saját egónkkal, melynek legfőbb vágya: a szenvedés útján tartani bennünket -, míg ébredő lelkünk már egészen másra szomjazik.
E benső, eget-földet megrengető háború túléléséhez türelem kell. Az elvétett lépések mentén pedig megbocsátás, könyörület. Másképpen kifejezve: a női minőségek életre keltése és táplálása. A női minőségeké, amelyeket idáig altattunk magunkban – és altatott a világ bennünk.
Ám most eljött az idő – az üvegkoporsóban fekvő Hófehérkének ébrednie kell, hogy beleállhasson végre saját erejébe, és birodalma felelősséget vállalni kész Királynőjévé válhasson, Királya oldalán.
E szimbolikus transzformáció befogadásának (!) utolsó pillanat-lehetőségeit éljük: hozzáállásunkon múlik, maradunk e a szenvedés óceánjában, amelyet a kollektív és egyéni emberi elme teremtett magának évszázadokon keresztül, vagy pedig méltósággal kihúzzuk magunkat, igent mondunk végre elfojtott erőinkre, harmonizáljuk őket, és így beléphetünk egy Új Korszakba, amelynek alapminősége a Fény, az Öröm, a Világszerelem.

Folytatás következik.

Ha elmélyülnél a folyamat megértésében – és a gyakorlati munkádhoz iránytűt, támogatást keresel – augusztus 31-én éjfélig még jelentkezhetsz az Ébredés Útja/A Banya Világa című online tanfolyamomra. Részletek
Mese(írói) Akadémiám szintén e folyamatba segít beleemelkedni.
Ha pedig írásokon keresztül keresnél inkább információt, ébresztést, együttérző segítséget és iránymutatást, látogass el gyakran honlapomra. Szeretettel várom a találkozásokat:
Szabó Virág

Lapozz: Forradalmi időkben 1.