Forradalmi időkben 5.

Szabó Virág írása

Megosztása a honlap elérhetőségének feltüntetésével lehetséges. Köszönöm.

Forradalmi tűzben ég a világ, és benne az ember.
Az Igazság, a Rendbetétel vágya dörömböl egyre türelmetlenebbül az ajtókon.
Felszínre törnek mélyre ásott titkok, hogy felszabadulhassunk életellenes nyomásuk alól.
Egyensúlyba kíván rendeződni mindaz, ami idáig káoszba fojtotta önmagát; gyógyulni akar, amit betegségbe hajszolt az Univerzum Törvényeiről való lemondás.

Az Isteni Tervnek megfelelően Új Világ van születőben, miközben a régi világ helytartói még mindig, bármi áron fenn akarják tartani túlhordott hatalmukat.
Ők azok, akik 
vad lobogással szállnak szembe az égi erők által provokált szükségszerű változásokkal; ők azok, akik a harcot választják az áramlásba való beemelkedés helyett.
Ők azonban – bölcs meglátnunk -, nem csak rajtunk kívül állnak, hanem lényünkben teret kapó erők is; erők, amelyek húznának vissza  a régi mintáinkba, a komfortzónánkba. Megszokott, ismerős, sötét káoszunkba.
Amíg a bennünk – és a világban – élő két oldal az ellenségeskedést, a háborút választja reakcióként a hívásra – a múltbeli torz mintákat erősítjük, még akkor is, ha közben spirituálisan ébredettnek valljuk magunkat.

Az Új Kor követői csak akkor lehetünk, ha a Szívünket kitárjuk, és szárnyainkkal beleáramlunk a létezésbe. Örökségként kapott háborúzási hajlamunk, kényszereink, fanatizmusaink elengedésével, teremtő fénnyé való áttranszformálásával győzhetünk…

FOLYTATÁS KÖVETKEZIK

Szabó Virág

TOVÁBBI ÍRÁSOK