Forradalmi időkben 6.

Szabó Virág

Megosztása a link megadásával lehetséges. Köszönöm. 

Fordulóponthoz érkezett az emberiség.
Az ember.
Te. Én. Ő.
Mi.
Mindannyiunknak döntenünk kell arról, hogy milyen irányban engedjük tovább az életünket, mely értékek mentén haladunk, mennyire vagyunk készek az Isteni Terv szolgálatába állni az önző vágyainkon, a mohóságunkon, a kontroll-és birtokkényszerünkön való felülemelkedésünk által, egy Jobb Világ reményében.

Mindaz, amit idáig magunkról elme szintjén gondoltunk – megkérdőjeleződik, ami lehet ijesztő, akár dühítő az identitásához ragaszkodó, kényelmi zónájához szokott énünk számára.

Mindannyian tesztelődünk – gyenge pontjainkon, az Achilles-sarkunkon számíthatunk a  nyílvesszőkre, amelyek kibillenteni igyekeznek – és fognak – megszokott rutinunkból, hogy váratlan érkezésükkel spontán, önhiteles reakciókat hívjanak elő belőlünk -, sejtszinten felkavarva így belső és külső világunkat.

Bármi megtörténhet velünk mostanában ébresztésünk érdekében.
Csak az igazság maradhat velünk és bennünk.

Másokkal való kapcsolataink is megmérettetnek.
A mérgező jellegűeknek ideje búcsút mondanunk, és ha nem tesszük önként, dörömbölő ébresztőt fúj majd számunkra az Univerzum.

A következő hónapokban – eszmélésünk érdekében – ég és föld provokációja vár ránk; mindaddig, amíg fel nem vállaljuk küldetésünket: a szendergő királylány felébresztését, megmentését a tűzokádó sárkány fogságából.
Női energiáink feltámasztása evolúciónk legsürgetőbb feladata.


Bármi történjék is, jó, ha tudjuk: mindez a gyógyulásunkért van.
Azért, hogy végre letegyük fölösleges csomagjainkat, elavult meggyőződéseinket, terméketlen vágyainkat -, és beleálljunk saját erőnkbe, saját ÉLETÜNKBE.  Saját égi-földi Missziónkba.
Új világkorszak születik, és ennek valamennyien részesei vagyunk – akár tudatosak vagyunk rá, akár nem.
Az egónk persze még maradna a régi mintázatban, a Lelkünk azonban a fénybe vágyik, az egységbe -, ez a kétfelé húzás pedig harcos energiákat generálhat, szenvedést és fájdalmat hozhat.Ám nem kell így lennie: dönthetünk úgy is, hogy átengedjük magunkat azon, ami mindenképpen jönni fog: női áramlásba lépünk a világ törvényszerű változásaival, vele változunk, és így a folyamat áldáshozó és könnyed lehet számunkra.

Minden a személyes hozzáállásunkon múlik itt és most.
Ellenállunk és kétségbeesett küzdelmekbe hajszoljuk magunkat, rögeszméinkhez, fanatikus képzeteinkhez ragaszkodva, vagy pedig még időben belátjuk, hogy megérett a világ a változásra, és együttműködünk az emberi evolúciót támogató Isteni Tervvel?

Aki bölcs,  beleemelkedik a Közös Táncba, és megpróbálja élvezni azt – egy ébredő Új Világ zenéjére…

Szabó Virág

Szabó Virág tanfolyamai, egyéni konzultációs lehetőségek