Forradalmi időkben 7.

 Szabó Virág írása

Megosztása az oldal belinkelésével lehetséges. Köszönöm. 

Évek, évtizedek óta halogatjuk a transzformációnkat.
Pillangóvá válásunk bizonyára sokszor hangzatos spirituális szónoklatokba álruhásított belső, tudatalatti ellenállásunk áldozatává lett.
Idáig.

Ne félj és főleg ne hibáztasd magad emiatt: egyetlen bukásunk sem volt hiába -, megtapasztalhattuk így legalább azt is, hogy a könyvek, az előadások, a tanfolyamok lehetnek ugyan kiváló inspirációs élmények, igazszavú tanítások, energetikai ugródeszkák, ám ha mi magunk nem integráljuk ajándékaikat mindennapjainkba, a vágyott megváltás továbbra is elmarad; azt nem lépheti meg helyettünk más.

A spiritualitás a Szívben (egyre inkább) élés gyakorlata. Mindennapjaink, mindenperceink gondolatai, érzései, cselekedetei adnak választ arra, mennyire vagyunk képesek valóban  a Fény útját járni. A Szeretetét. az elfogadásét. Az egységben való létezését.

Idáig még húzhattuk az időt. Könnyebb lenne most, ha nem tettük volna -, de az ember már csak ilyen: gyártja magának a kifogásokat, és így a kihívásokat. És még ez sem baj, hiszen a kerülőutakon is tapasztal. Keresgéli, próbálgatja önmagát.

Ám itt és most tenni kell, másként a vonat nélkülünk indul el.
A jármű, amely az Új Világ égigérő Harmóniájába emelhet bennünket, bizony, akkor is továbbmegy, ha mi nem szállunk fel rá.
Ha nem változunk, lemaradunk a Nagy Lehetőségről – és járjuk tovább a szenvedés ösvényeit, ahogy eddig is. Pedig lehetne másképp…
Ébredhetnénk. Örömre.

Most ráadásul könnyű is változni: személyre szabott tesztjeink annyira intenzívek, annyira egyértelműek, hogy lehetetlen nem észrevenni őket, ahogyan a fejlődésünket támogató energiák is sose tapasztalt módon támogatnak minket.

Minden megoldatlanságunk kiegyenlítődhetne, ha nemet mondanánk végre  játszmakényszerünkre és igent az őszinteségünkre.
Első tudatos lépésként ugyanis a teendőnk, rákérdezni: tükröm, tükröm, mondd meg nékem…
A külvilág tükrei tisztán mutatják nekünk, miben és hogyan kell változnunk. Az éberség, a tisztánlátás és a befogadás kulcsfontosságú ezekben a különös időkben.

FOLYTATÁS KÖVETKEZIK

Írta: Szabó Virág

TOVÁBBI ÍRÁSOK

TANFOLYAMOK, KONZULTÁCIÓK